Головна Новини Суспільство події "Невдахи, які заздрять навіть мертвим": мати Кузьми Скрябіна жорстко відповіла на критику його звання героя
commentss НОВИНИ Всі новини

"Невдахи, які заздрять навіть мертвим": мати Кузьми Скрябіна жорстко відповіла на критику його звання героя

Скорботна жінка звернулася з гнівним посланням до всіх, хто ображає пам'ять її сина

23 серпня 2020, 18:43 comments1470
Поділіться публікацією:

Мати Андрія Кузьменка, більш відомого як Кузьма вокаліст гурту "Скрябін", звернулася до численних Хейтер, які вже кілька днів обговорюють рішення глави держави Володимира Зеленського про нагородження його посмертно званням героя України. Свій пост Ольга Кузьменко написала в Facebook.

"Невдахи, які заздрять навіть мертвим": мати Кузьми Скрябіна жорстко відповіла на критику його звання героя

За словами жінки, критики повинні зайнятися не злопиханіем і образами, а гідним вихованням дітей, щоб в майбутньому і вони могли стати гордістю України, а може і її героями.

"А Андрія душу, і мою залиште в спокої, бо не вам судити ... Хто ви такі .... в цьому житті? Праведники .... ??! Герої ..? Судді? Тільки Бог зараз суддя для Андрія і його земних справ. Заспокійтеся все і ліві, і праві, і подивіться на себе в дзеркало. Спробуйте піти його стежкою і повторити хоча б йоту з того, що він встиг зробити за своє коротке життя ", — зазначила вона в своєму зверненні.

Також Ольга Кузьменко позначила, що пережила найважчу драму, яку може пережити мати і просить не ятрити цю рану на хайп, ТВ-скандалах, чергових ефірах, де обговорюється особистість Кузьми і її темні сторони.

"Ваша балаканина нікого вже не цікавить. Я дивлюся на вас, як на невдах, які заздрять навіть мертвим. Мені вас жаль..Це виглядає мізерно!", — уклала жінка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини