Головна Новини Суспільство події Негода в Україні: сотні населених пунктів залишилися без світла
commentss НОВИНИ Всі новини

Негода в Україні: сотні населених пунктів залишилися без світла

Ремонтні бригади відновлюють електропостачання у 9-ти областях України

14 червня 2020, 08:42 comments2249
Поділіться публікацією:

Стихія залишила без електроенергії майже 350 населених пунктів. Від негоди постраждали дев'ять областей України. Таку інформацію надали в прес-центрі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Негода в Україні: сотні населених пунктів залишилися без світла

У ДСНС повідомили, що в ніч з 13-го на 14-е червня через погіршення погодних умов знеструмлено 348 населених пунктів. Зокрема, через сильні опади та поривів вітру спрацював захист ліній електропередач. Без електроенергії знеструмленими опинилися населені пункти в таких областях, як: Тернопільська — 83, Хмельницька — 83, Житомирська — 42, Запорізька — 35, Закарпатська — 31, Київська — 31, Чернівецька — 22, Кіровоградська — 15 і Дніпропетровська — 6.

У ДСНС також уточнили, що бригади обленерго за місцем відновлюють електропостачання.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше ветер знеструмив понад півтори сотні населених пунктів в Україні. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій. В 5 областях вони виявилися особливо руйнівними. Вітер обірвав дроти і подекуди повалили електроопори. Також через сильний тиск в деяких місцях спрацювали системи захисту і відключили подачу струму. Загалом 155 населених пункти повністю або частково залишилися без світла. Всі вони знаходяться або на півночі, на сході України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини