Головна Новини Суспільство події Не міг розв'язати приклад: у Закарпатській області вчителька вдарила учня (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не міг розв'язати приклад: у Закарпатській області вчителька вдарила учня (ВІДЕО)

Школяр не міг розв'язати приклад і вчителька, не стримавши емоцій, побила його в Закарпатській області

24 січня 2022, 21:15
Поділіться публікацією:

В Закарпатській області  педагог однієї з сільських шкіл Рахівщини, проводячи урок, кілька разів завдала ударів в ділянку голови  малому школяреві. Також освітянка кричала на дитину на очах у всього класу. Про це інформує пресслужба ГУ Нацполіції  Закарпатського регіону.

Не міг розв'язати приклад: у Закарпатській області вчителька вдарила учня (ВІДЕО)

Учень не зміг вирішити приклад (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, правоохоронці Рахівського відділку Нацполіції, роблячи моніторинг  22 січня  публікацій соціальних мереж, побачили  опубліковане повідомлення, де зафіксовано неправомірні дії освітянки одного з навчальних закладів. На відеоролику присутні кадри, як вчителька сварила учня та навіть кілька разів завдала йому побоїв рукою по голові.

Поліціянти після цього провели розслідування. Взяли свідчення в усіх присутніх, так само і в батьків учня. Але вони вирішили не писати з цього приводу заяву та сказали, що претензій до вчительки не висувають. Так само, медичної допомоги їх син не потребував.

 За цим фактом, поліцейські порушили кримінальне провадження за правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 126 ККУ – це умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, або вчинені з метою залякування потерпілого. 

Зараз за цим випадком триває слідство. Працюють і ювенальні поліцейські, яких залучили до розслідування.

Як інформують місцеві медіа,  з представників  місцевого департаменту освіти створено  спеціальну комісію, яка має  вияснити  ситуацію. Попередньо  відомо, що сільська освітянка  в  пояснювальній записці пояснила те, що сталось  та подала заяву на звільнення за власним бажанням.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Вінниці вчителька побила п'ятикласника з синдромом Дауна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини