Головна Новини Суспільство події Найновіший американський винищувач епічно розбився під час посадки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Найновіший американський винищувач епічно розбився під час посадки (ВІДЕО)

На щастя, пілотові вдалося врятуватися - він швидко оцінив небезпечну ситуацію і встиг катапультуватися.

17 грудня 2022, 03:30 comments1664
Поділіться публікацією:








Винищувач F-35B, який є найновішою американською розробкою, розбився під час випробувального польоту в штаті Техас, що знаходиться на півдні США. Так, під час тренувального польоту пілот вже здійснював посадку і з поки що не встановлених причин винищувач зазнав аварії. На щастя, пілотові вдалося врятуватись — він вчасно катапультувався. Відео того, що сталося, потрапило до соціальних мереж і стало надбанням громадськості.

Найновіший американський винищувач епічно розбився під час посадки (ВІДЕО)

Винищувач F-35B/ Фото з відкритих джерел

На відеозаписі ми можемо бачити, що у винищувача підломилося носове шасі і він викотився за межі злітно-посадкової смуги, обернувшись довкола власної осі та зачепивши крилом землю. Інцидент стався на авіабазі Військово-морських сил США Форт-Уерт під час горизонтальної посадки винищувача. Причини аварії встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування.

Для довідки: F-35 Lightning II (F-35 "Блискавка II") — це сімейство багатофункціональних малопомітних винищувачів-бомбардувальників п'ятого покоління, розроблене американською фірмою (Lockheed Martin) у трьох варіантах:

- F-35A наземний винищувач (звичайний зліт та посадка" для ВПС США);

- F-35B винищувач з коротким зльотом та вертикальною посадкою

- F-35С палубний винищувач для ВМС.

Раніше "Коментарі" писали про те , що у 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад $600 тисяч (ФОТО) . Фотографії суперкарів, якими володіє молодий українець, облетіли багато соцмереж та журналістів вирішили дізнатися, звідки у хлопця гроші на такий значний автопарк.

Читайте також: Названі програми, які миттєво розряджають телефон: список. Багатьом із нас доводиться годинами сидіти без світла, і це змушує замислитися над тим, як можна заощадити заряд батареї на своєму гаджеті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини