Головна Новини Суспільство події Навальний заговорив: що пам'ятає опозиціонер, отруєний паралітичною речовиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний заговорив: що пам'ятає опозиціонер, отруєний паралітичною речовиною

Пацієнт клініки "Шаріте" відчуває себе краще, ніж припускали медики

10 вересня 2020, 09:50 comments1229
Поділіться публікацією:

Навальний заговорив: що пам'ятає опозиціонер, отруєний паралітичною речовиною

Російський опозиціонер Олексій Навальний прийшов до тями після виходу з коми 7 вересня. Як повідомляють німецькі ЗМІ The Insider, Bellingcat й Der Spiegel, пацієнт клініки "Шаріте" почуваєтся краще, ніж припускали медики. Більш того, Навальний пам'ятає все, що відбувалося з ним аж до того, як він втратив свідомість на борту літака.

ЗМІ говорять, що тепер, коли Навальний у свідомості та розмовляє, в "Шаріте" посилили охорону. Щоб потрапити в палату до політика, потрібно минути три рівні охорони. Джерела ж повідомляють, що німецькі спецслужби готуються як до фізичної загрози, так і до інформаційної атаки — дискредитації клініки, де зараз лікують Навального.

Згідно з останньою інформацією німецьких фахівців, психічно їх пацієнт відновився повністю. Фізично незабаром він відновиться, як мінімум, на 90%.

Нагадаємо, Німеччина офіційно заявила: отруєння російського опозиціонера Олексія Навального було замахом на його життя. А здійснили його за допомогою нової версії хімічної зброї "Новачок" — куди більш дієвої та вбивчої, ніж попередні.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини