Головна Новини Суспільство події Нардепці стало зле на засіданні Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепці стало зле на засіданні Ради

Із приміщення Верховної Ради депутатку повезли до лікарні

8 жовтня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Під час засідання Верховної Ради одній із депутатів стало зле, вона знепритомніла. Відомо, що це Ганна Скороход із партії "Слуга народу". Колеги викликали до парламенту для неї "швидку". Жінку госпіталізували до лікарні.

Нардепці стало зле на засіданні Ради

Ганні Скороход стало зле, фото з відкритих джерел

Наразі про її стан не повідомляється. За словами нардепа Дмитра Лубінця, скоріш за все, в Ганни підскочив кров'яний тиск.

"Колезі стало погано. Знаю, що вона мала досить дружні стосунки з покійним Антоном. Розумію її стан. Сподіваюсь, що все з нею буде добре. Користуючись можливістю висловлюю співчуття близьким Антона, колегам і всім, хто його знав. Я вчора з ним спілкувався на позачерговому засіданні, ми ще й жартували. Сьогодні зранку був шокований тією новиною, яку ви всі прочитали", — пояснив депутат "Голосу" Ярослав Железняк кореспонденту порталу "Коментарі".

Нагадаємо, що 8 жовтня зранку народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим. Причиною смерті у прокуратурі столиці назвали проблеми з серцем. Через висловлювання щодо його смерті в Раді стався скандал, після жвавого обговорення якого Скороход стало зле, ймовірно, через душевне хвилювання.

Як повідомляв портал "Коментарі", після повідомлення Третякової з чату видалилися 15 нардепів. Нардеп підтвердив, що наразі питання відсторонення Третякової від участі в засіданнях парламенту на п'ять днів та позбавлення її посади голови Комітету з питань соціального захисту та прав ветеранів всередині фракції обговорюється. Також він повідомив, що члени фракції говорять, що треба її знімати з посади, а може й взагалі виключати з фракції. Однак остаточне рішення буде прийнято на засіданні фракції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини