Головна Новини Суспільство події Нардепа затримали на хабарі у пів мільйона гривень: стало відомо його ім'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепа затримали на хабарі у пів мільйона гривень: стало відомо його ім'я

На хабарі попався народний депутат від "Слуги народу" Сергій Кузьміних

28 січня 2022, 22:00
Поділіться публікацією:

Правоохоронці  трьох відомств – це Національне антикорупційне бюро, Спеціальна антикорупційна прокуратура та Офіс Генерального прокурора  28 січня, під час спланованого спільного заходу затримали з отриманим хабарем  одного  з чинних  українських нардепів. Про це інформує  в Telegram-каналі Національне антикорупційне бюро.

 Нардепа затримали на хабарі у пів мільйона гривень: стало відомо його ім'я

Нардеп попався на хабарі (фото з відкритих джерел)

В оприлюдненій інформації зазначено, що представники слідства затримали представника українського парламенту  "на гарячому" —  він отримав хабаря в розмірі  558 тисяч гривень.

Оприлюднено, що народний обранець за отриману грошову винагороду мав посприяти в справі укладення контрактів між представниками приватного бізнесу та медичними закладами Житомирської області.

Відомство особу народного обранця не розкривало.

Але невдовзі з'явилася інформація у ЗМІ з посиланням на прессекретаря "Слуги народу" Юлію Палійчук, що затриманим виявився народний депутат від "Слуга народу" Сергій Кузьміних.  

Керівник фракції Давид Арахамія вже встиг відреагувати на цей інцидент. Він заявив, що якщо його однопартієць винний, то повинен відповісти за законом. Їх фракція не буде прикривати цей інцидент.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ДБР взяло на місці злочину екс-нардепаПрацівники ДБР взяли на місці злочину колишнього народного депутата VIII скликання БПП, який за нової влади працевлаштувався радником Голови Державної екологічної інспекції. Чиновник попався спецслужбам на хабарі у розмірі 17 тисяч доларів. За інформацією низки ЗМІ, йдеться про екс-нардепа Андрія Немировського. Єгор Фірсов розповідає, що той радник обіцяв підприємцю зробити "правильну" оцінку впливу на навколишнє середовище і все "порішати".  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини