Головна Новини Суспільство події Намагався передати гостинці синові-солдату: під Рівним чоловікові відрізало ноги
commentss НОВИНИ Всі новини

Намагався передати гостинці синові-солдату: під Рівним чоловікові відрізало ноги

Врятувати життя чоловікові вдалося завдяки патрульним, які проїжджали повз

6 квітня 2021, 05:46
Поділіться публікацією:

У Здолбунові на Рівненщині 46-річному чоловікові відрізало ноги поїздом, коли він намагався наздогнати останній вагон, щоб передати речі синові-армійцю — на пероні досі калюжі крові. Врятувати життя чоловікові вдалося завдяки патрульним, які проїжджали повз, повідомляють новини "Сегодня".

Намагався передати гостинці синові-солдату: під Рівним чоловікові відрізало ноги

Поїзд (фото з відкритих джерел)

Павло наздоганяв військовий ешелон, щоб передачі речі синові-армійцю, проте спіткнувся і впав прямо на рейки. Його дружина, яка була з ним на вокзалі, спочатку вирішила, що він загинув. Однак, побачивши, як чоловік намагається встати, кинулася зупиняти авто поліцейських.

Вже через хвилину інспектор Дмитро з напарником надавали допомогу потерпілому. Придалися джгути, які інспектор мав при собі. Ними і перетягнув обрізані колесами поїзда кінцівки, щоб зупинити кровотечу.

Нагадаємо, поблизу населеного пункту Широкино було знайдено саморобний вибуховий пристрій у вигляді дитячої іграшки. В межах відповідальності одного з підрозділів окремої бригади морської піхоти зафіксували заборонене Женевськими конвенціями озброєння. Бойовики начинили дитячий літачок вибухівкою. "Прилетів за вітром з боку противника. Здавалося, безневинна дитяча іграшка. При стягненні кішкою здетонувала", — повідомляється в пресслужба. Даний літак — приклад дистанційного мінування. За словами представників ООС таким чином мінування зовсім не новий, російська сторона часто його використовує.

Всього з 2014 року в Донецькій і Луганській областях сталося 300 інцидентів з-за саморобної вибухівки. Найбільша небезпека такої зброї в тому, що від неї можуть постраждати не тільки військові, але і мирне населення. В цьому випадку загинути міг би дитина, проходячи повз, звернувши увагу на небезпечну іграшку. Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський зробив заяву про переговори щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. За словами гаранта, Україна і надалі буде намагатися домовитися про перемир'я на Донбасі. Прочитати думку президента повністю можна в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.segodnya.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини