Головна Новини Суспільство події Нацкорпус влаштував перестрілку в центрі Києва та заблокував групу людей на території СТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацкорпус влаштував перестрілку в центрі Києва та заблокував групу людей на території СТО

За інформацією Нацкорпусу, на території СТО знаходяться люди, які збиралися влаштовувати протести проти закриття каналів ZIK, 112, NewsOne

10 лютого 2021, 17:03 comments1444
Поділіться публікацією:

Активісти Національного корпусу атакують огороджену споруду, за якою на їхню думку переховуються "тітушки Ківи". Все це відбувається у прямому ефірі на каналі YouTube.

Нацкорпус влаштував перестрілку в центрі Києва та заблокував групу людей на території СТО

Нацкорпус штурмує СТО у центрі Києва. Фото: джерело

Активісти почали закидати людей за оградой фаєрами, петардами, почулася стрілянина з вогнепальної зброї.

Огороженою виявилася територія СТО із мийкою та будівлями для фарбування та ремонту. За парканом всередині СТО зібралася велика кількість чоловіків, а також припаркований мікроавтобус із логотипом "112. Україна".

Біля будівлі вишикувалися полісмени, аби не дати представникам Нацкорпусу напасти на людей за парканом.

Представники Нацкорпусу також стверджують, що вони затримали "бригадира" цих хлопців, який намагався прорватися всередину будівлі, у нього був зошит із деяким переліком прізвищ та імен, номерами телефонами, розкладом занять, а також сумами винагород (10 000 гривень на місяць).

"Вони мали брати участь у протестах проти закриття каналів ZIK, 112, NewsOne. Ми шукаємо, інші бази, які ще є в Києві, адже зібрати велику кількість людей для участі у мітингу неможливо в одном місці, так аби не викликати підозри поліції", — кажуть учасники штурму.

Поліція зайшла на територію СТО, і виводить звідти людей під лайку Нацкорпусу, їх проводять у автозаки, без кайданок. Чи будуть ці люди заарештовані, чи просто вивезені з зони досяжності активістів Нацкорпусу, не повідомляється.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нардеп Ілля Ківа у нецензурних словах підтримав свою колишню секретарку і заявив, що навіть президент в Україні мав судимість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юля Т.

10 лютого 2021, 21:12

киву за яйца и на Хрещатик. козёл продажный и предатель. конченный псих.


Новини