Головна Новини Суспільство події Начальника УСБУ у Кіровоградській області знайдено мертвим - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Начальника УСБУ у Кіровоградській області знайдено мертвим - ЗМІ

на тілі чоловіка було проникне вогнепальне поранення

21 серпня 2022, 10:36
Поділіться публікацією:

У Кропивницькому було знайдено мертвим начальника Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області Олександра Семеновича Наконечного. Про це повідомляє видання Оглядач, посилаючись на власні джерела.

Начальника УСБУ у Кіровоградській області знайдено мертвим - ЗМІ

Олександр Наконечний. Фото - УЦ

20 серпня приблизно о 22:50 дружина Наконечного виявила у квартирі його бездиханне тіло. За словами ЗМІ, у чоловіка було проникне вогнепальне поранення тіла. За попередніми даними, Наконечний міг вчинити суїцид.

"За попередніми даними, скоїв акт самогубства із застосуванням нагородної вогнепальної зброї – пістолета", – зазначили джерела.

Що відомо про Олександра Наконечного:

Олександр Наконечний народився та виріс на Вінниччині. Закінчив Національну академію СБ України, потім проходив службу до Управління СБУ у Вінницькій області. Через рік було переведено до столиці.

Протягом двох років працював у відділі контррозвідки та понад десять – у підрозділі боротьби з корупцією та організованою злочинністю київського главку СБУ. Був підполковником.

Посаду начальника УСБУ у Кіровоградській області отримав на початку 2022 року.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що в Росії сталася пожежа у військкоматі, керівник якої закликав вбивати українців. Невідомі кинули запалювальну суміш у вікно, після чого будівля спалахнула. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що у Зеленського відповіли на заклик російського дипломата "не щадити українців". В Офісі президента ще раз нагадали, що сьогодні світ має справу із фашисткою Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини