Головна Новини Суспільство події Нацгвардієць ліквідував снайпера РФ з кілометрової відстані
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацгвардієць ліквідував снайпера РФ з кілометрової відстані

Миколаївський гвардієць кулеметним вогнем знищив ворожого снайпера з кілометрової відстані

11 березня 2022, 14:40 comments1594
Поділіться публікацією:

У четвер, 10 березня, у Миколаєві, український нацгвардієць ліквідував снайпера окупантів з відстані кілометра. Про це повідомили на Facebook -сторінці Національної гвардії.

Нацгвардієць ліквідував снайпера РФ з кілометрової відстані

Боєць із Нацгвардії знищив снайпера з відстані 1 км (фото з відкритих джерел)

Відомо, що російського снайпера було помічено на території одного з підприємств Миколаєва, неподалік позицій ЗСУ. Він не першу добу тримав у напрузі наших захисників. Але український нацгвардієць влучним кулеметним вогнем ліквідував ворога, який перебував на дистанції понад 1000 метрів.

Нацгвардієць ліквідував снайпера РФ з кілометрової відстані - фото 2

У коментарях українці дякують бійцю Національної гвардії та підтримують наших захисників, які мужньо дають відсіч противнику: "Дякуємо за захист та врятовані в майбутньому житті наших воїнів та цивільних", "Гордуємося, який професіоналізм на відстані понад 1000 метрів, браво Боже!, наші рідні солдати", "Дякуємо за вашу мужність і героїзм. Слава Богу, що у нас є такі захисники", "Герой. Слава Збройним силам! Слава захисникам нашої Батьківщини!".

Нагадаємо, що Збройні сили України повідомили про знищення високопоставленого військового РФ у Київській області. 2016 року він, будучи майором, отримав орден від Путіна.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що протягом 10 березня українські військові змогли знищити десять одиниць повітряної техніки окупантів. Командування Повітряних Сил ЗСУ заявило, що один із них був збитий "Стінгером".

Також читайте, що українські силовики під Миколаєвом знищили батальйонно-тактичну групу російських окупантів. Більшість членів її складу – колишні українські військові, які ще у 2014 році змінили Україну та перейшли на бік Російської Федерації у Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини