Головна Новини Суспільство події На Житомирщині чоловік жорстоко побив 7-річну дівчинку
commentss НОВИНИ Всі новини

На Житомирщині чоловік жорстоко побив 7-річну дівчинку

На Житомирщині судили чоловіка, який побив свою падчерку

2 грудня 2021, 18:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Житомирщині чоловік жорстоко побив малолітню. Про це повідомляє видання ТСН.

На Житомирщині чоловік жорстоко побив 7-річну дівчинку

На Житомирщині чоловік судили зловмисника. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, пригода сталася у жовтні цього року у селі Лісова Слобідка. Співробітники правоохоронних органів встановили, що місцевий житель, перебуваючи на полі зі своєю 7-річною падчеркою, накинувся на неї з кулаками. Правопорушнику не сподобалося, що каже дівчинка.

Зловмисник кілька разів ударив дитину кулаком в область обличчя, і один раз у ногу. Внаслідок нападу, у потерпілої діагностували крововилив у білкову оболонку ока, синці та синці на обличчі. Медичні працівники віднесли травми, отримані дівчинкою, до категорії легких тілесних ушкоджень.

Днями правопорушника судили. Сам чоловік не з'явився на суд, проте його адвокат передав заяву від обвинуваченого, у якій зазначається, що той визнає свою провину.

З'ясувалося, що чоловік раніше вже був засуджений за насильство.

Суд визнав його винним та призначив покарання у вигляді 150 годин громадських робіт.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в США жінка застрахувала своє життя та померла через кілька днів. До поліції звернувся чоловік загиблої. Він заявив, що жінка зателефонувала йому і розповіла, що до їхнього будинку пробрався невідомий. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили дружину заявника мертвою. На тілі померлої видно кульове поранення в області голови. Наразі одним із підозрюваних став чоловік убитої.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що серед однієї з вулиць столиці Нідерландів пролунав вибух. Внаслідок інциденту постраждала одна людина. Пораненого чоловіка госпіталізували медики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ем?

3 грудня 2021, 10:59

Ранее был судим, сейчас спустят с рук это и потом он пойдёт убивать ? Почему нельзя это животное на условный срок поставить ? Что за 150 часов работы, клоуны б***ть


Новини