Головна Новини Суспільство події На Закарпатті зіткнулися пасажирський поїзд і вантажівка: подробиці страшної аварії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Закарпатті зіткнулися пасажирський поїзд і вантажівка: подробиці страшної аварії (ФОТО)

Водій вантажівки виїхав на колію при працюючій сигналізації

23 липня 2021, 16:41
Поділіться публікацією:

На Закарпатті, сьогодні, 23 липня сталася моторошна ДТП. Вантажівка виїхала прямо на залізничний переїзд під час руху поїзда Київ-Солотвино. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

На Закарпатті зіткнулися пасажирський поїзд і вантажівка: подробиці страшної аварії (ФОТО)

Аварія на Закарпатті (фото: УЗ)

 У повідомленні йдеться, що трагедія сталася сьогодні, в обідню пору, на регульованому залізничному переїзді Королево-Рокосово.

Стало відомо, що водій вантажівки виїхав на залізничну колію під час попереджувальної сигналізації, яка забороняє рух автомобілів. В результаті сталося страшне зіткнення з пасажирським поїздом. Від удару з рейок зійшов локомотив, а вантажівку відкинуло на кілька метрів.

 У компанії повідомили, що на щастя ніхто не загинув, лише, 5 пасажирів звернулися за допомогою до лікарів, які відразу прибули на місце ДТП.

Відомо, що на місце інциденту вже прибули члени комісії УЗ та правоохоронці.

У пресслужбі компанії повідомили, що всіх пасажирів поїзда, а це — 226 людей, евакуювали та доправили до станції у Солотвино іншим поїздом.

Як розповів журналістам речник управління ДСНС в Закарпатській області Федір Філіп,  водія вантажівки та двох пасажирок потяга з Львівської та Вінницької областей відправили до Хустської центральної районної лікарні.

За його словами, на даний час, рух залізничного транспорту на цій ділянці, де сталася аварія, призупинено, адже на місці все ще працюють рятувальники, правоохоронці та спеціальні служби.

На Закарпатті зіткнулися пасажирський поїзд і вантажівка: подробиці страшної аварії (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Закарпатті фура роздушила легковий автомобіль.За офіційними даними, сталося зіткнення вантажівки Scania з легковим автомобілем ВАЗ-2115, який виїхав на зустрічну смугу дороги. Від отриманих травм на місці померли четверо людей, які їхали в легковику, а малолітнього хлопчика рятувальникам вдалося витягнути з понівеченої машини й передати в карету екстреної медичної допомоги. Однак, на жаль, дитина померла в реанімаційному відділенні лікарні Мукачево.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини