Головна Новини Суспільство події На Закарпатті людей засипало землею: чому сталася трагедія
commentss НОВИНИ Всі новини

На Закарпатті людей засипало землею: чому сталася трагедія

Місцеві проводили земляні роботи на подвір'ї

23 серпня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

У Закарпатській області, в місті Перечин, рятувальники звільняли з-під землі місцевих мешканців. Про це повідомляють в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

На Закарпатті людей засипало землею: чому сталася трагедія

На Закарпатті трьох людей засипало землею, фото ДСНС

Відомо, що місцеві мешканці в дворі по вулиці Бабича вирішили укріпити фундамент власного будинку. Люди покликали родичів, розкопали землю й проводили в ямі земляні роботи. Однак відбувся зсув грунту й трьох людей засипало землею. Вибратися самостійно вони не могли.

Свідки події, ймовірно, намагалися допомогти потерпілим власними силами. Втім, на місце викликали рятувальників. Працівники ДСНС приїхали до будинку близько 18 години та приступили до порятунку громадян.

Допомагали рятувальникам місцеві мешканці. З-під земляних завалів витягли жінку та чоловіка. Ще одна місцева мешканка, яку засипало землею, померла. Попередньо, жінка задихнулася під шаром грунту.


На Закарпатті людей засипало землею: чому сталася трагедія - фото 2


На місце викликали "швидку медичну допомогу". Потерпілих передали медикам, про стан їх здоров'я поки що не відомо. Тіло загиблої передано на судово-медичну експертизу. На місце виїжджала слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Дані внесено до Єдиного реєстру державних розслідувань. Правоохоронці проведуть перевірку за фактом смерті жінки.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Запоріжжі новонароджена дівчинка отримала опіки. За заявою батька новонародженої дитини відкрили кримінальне провадження. Медичних сестер на період розслідування відсторонили від роботи. У перинатальному центрі проводиться службове розслідування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини