На вулиці Австралії помітили величезного хижака, який кидався на людей (ВІДЕО)

Злякані місцеві жителі звернулися за допомогою до правоохоронців, рятувальників та експерта з дикої природи.

Жителі невеликого містечка, розташованого в Західній Австралії, помітили на одній із вулиць величезного триметрового крокодила, який поводився досить агресивно і намагався нападати на людей.

Місцева мешканка зателефонувала поліцейським, які прибули на виклик і спробували "утихомирити" рептилію накинувши їй на очі мокрий рушник. Однак це тільки розлютило прісноводного крокодила, який буквально розірвав рушник на шматки і почав поводитися ще агресивніше.

Потім місцеві рейнджери спробували зловити рептилію за допомогою спеціального пристрою призначеного для вилову бездомних собак, але він також потрапив у пащу крокодила і зламався.


Експерт з дикої природи, який прибув на допомогу копам, зрештою приспав крокодила транквілізатором і його на автомобілі доставили в спеціальний центр-перетримку, де за ним спостерігатимуть експерти.

Повідомляється, що величезний прісноводний крокодил опинився на вулиці через паводкові води, що відступили, та "викинули" його на мілину. Операція по "знешкодженню" агресивної рептилії тривала кілька годин і лише під ранок його вдалося приспати. Про це повідомляє видання 9 News.

Раніше "Коментарі" писали: У Швеції снайпери розстріляли тварин із зоопарку: причини. Трагічний інцидент стався днями неподалік Євлі, що за 165 км на північ від Стокгольма.

Читайте також: Чому білі акули не живуть в акваріумах і вмирають у неволі: цікавий факт . Велика біла акула одна із найбільших хижих риб Землі. Вона по праву вважається королевою океанів і не може жити у неволі. Варто зазначити, що рекордна тривалість життя цього величезного та смертоносного хижака у неволі становила лише 16 днів.