Головна Новини Суспільство події На українській митниці "не помітили" валізи з мільйонами доларів і євро: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На українській митниці "не помітили" валізи з мільйонами доларів і євро: подробиці

Сіяр Куршутов розповів про корупційні "схеми" на українській митниці

20 березня 2022, 17:11 comments5339
Поділіться публікацією:

У Закарпатській області, у пункті пропуску Вилок на українській митниці не помітили валізи з готівкою. Мова йде про  28 млн $ і 1.3 млн €. Про це повідомив бізнесмен Сіяр Куршутов у своєму Facebook. Також він оприлюднив список людей, які можуть бути причетними до корупції на українській митниці.

На українській митниці "не помітили" валізи з мільйонами доларів і євро: подробиці

Корупція на митниці (фото з відкритих джерел)

Підприємець повідомив, що вартість такої "послуги" на Закарпатській митниці коштує від 3 до 7.5% залежно від суми та рівня того, хто просить. Мало того, в інших західних регіонах, за його словами, ситуація не краща.  

"Наша "доблесна" закарпатська митниця вкотре відзначилася. Цього разу, вони "не помітили" 28 млн $, що вивозяться, і 1.3 млн €. Угорці, своєю чергою, помітили і після багатогодинних розбирань, суму довелося задекларувати. Тим, хто вірить у випадковості, повідомляю, що останнім часом подібна послуга на Закарпатській митниці коштує від 3 до 7.5% залежно від суми та рівня того, хто просить. В інших західних регіонах ситуація не краща",- повідомив бізнесмен.

Також Сіяр Куршутов публічно оприлюднив імена тих, хто може бути причетним до такої "схеми". Він написав, що гарантує правдивість цих даних.

"Прізвища митників і прикордонників, що промишляють цим, добре відомі у вузьких колах.Сподіваюся, будуть кадрові висновки. І оцінка недалекоглядного рішення НБУ, про яке я писав кілька днів тому. Додав конкретні дані у коментарі. Достовірність гарантую",- підсумував бізнесмен.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українцям розповіли, скільки грошей втрачає країна через корупцію на митниці.За словами колишнього голови Державної митної служби України Анатолія Макаренка, до бюджету країни щороку не надходить близько 3 мільярдів доларів через погану роботу митників. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Стинг

20 березня 2022, 17:18

Зєля, ти де? Давай відос про таможню.


Новини