Головна Новини Суспільство події На трасі Львів - Луцьк обвалився міст
commentss НОВИНИ Всі новини

На трасі Львів - Луцьк обвалився міст

В результаті обвалення ніхто не постраждав

3 травня 2021, 20:53 comments1762
Поділіться публікацією:

3 травня на автодорозі Львів — Луцьк біля села Гайок обрушився міст. Траса тепер не проїжджаючи. Про це пише "Варта 1".

На трасі Львів - Луцьк обвалився міст

Обвалився міст. Фото: Варта 1

В результаті обвалення ніхто не постраждав, але проїхати тепер неможливо. Очевидці повідомили про інцидент дорожні служби.

На трасі Львів - Луцьк обвалився міст - фото 2

Можливі варіанти об'їзду:

Дорога "Жовква — Червоноград"

Дорога "Буськ — Лопатин".

На трасі Львів - Луцьк обвалився міст - фото 3


Нагадаємо, експерти створили рейтинг величезних і видовищних залізничних і автомобільних мостів. Важко навіть уявити, скільки коштів, ресурсів і матеріалів було витрачено на створення цих споруд. Протяжність деяких мостів досягає декількох десятків або навіть сотень кілометрів. Їх велич можна довго описувати, але давайте краще подивимося на цих велетнів. Перше місце в рейтингу найдовших мостів зайняв віадук Даньян-Куньшаньский. Його довжина 164,8 кілометра. Спорудження створювалося для руху поїздів. Міст розташований в східній частині КНР. На його будівництво витратили майже 8,5 мільярда доларів.

На другому місці розташовується віадук Чжанхуа — Гаосюн, уздовж якого проходить Тайванська високошвидкісна залізниця. Довжина моста — 157,317 кілометра. Тяньцзіньська віадук посідає третє місце. Він створений для руху автомобілів і входить до складу Пекін-Шанхайської високошвидкісної дороги. Протяжність споруди — 113,7 кілометра. Четверте місце займає магістраль Банг На, яка знаходиться на території Бангкока. Рух по дорозі — платне. Міст вдвічі коротше перерахованих вище споруд — довжиною всього 54 кілометри. Однак архітектурний задум має неймовірний "невагомий" вид. Читайте докладно в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини