Головна Новини Суспільство події На Сумщині автівка з дітьми врізалася у вантажівку: постраждало три дитини (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сумщині автівка з дітьми врізалася у вантажівку: постраждало три дитини (ФОТО)

Серйозна ДТП в Сумській області сталася в суботу

12 вересня 2021, 22:28
Поділіться публікацією:

На Сумщині, в населеному пункті Миколаївка, в результаті ДТП не розминулись на одній дорожній смузі авто та велика вантажівка. Від зіткнення двох автомобілів отримали важкі травми троє малих дітей, які були пасажирами легкового авто. Один з малих пасажирів зараз находиться в реанімації місцевої лікарні. Про це інформує пресслужба Нацполіції Сумщини.

На Сумщині автівка з дітьми врізалася у вантажівку: постраждало три дитини (ФОТО)

На Сумщині в ДТП постраждали троє дітей (фото su.npu.gov.ua)

Зіткнення сталось на трасі"Батурин – Конотоп – Суми" 11 вересня вже вечірньої пори.

За повідомленням пресслужби, швидка "Лада" вискочила на зустрічну смугу, навіть не освітлюючи собі дорогу, хоч було вже темно. Саме з цієї причини і не уникла неприємної зустрічі з вантажівкою. Обидві машини зазнали ушкоджень. Трьох малих пасажирів, найменшому з яких було лише 4 роки, які їхали в "Ладі", з різними травмами завезли до обласного медичного об’єднання.  Допомоги медиків потребують і дорослі учасники автопригоди.

За словами поліціянтів Сумщини, "слідчі працівники тепер розслідують  кримінальне провадження за ознаками ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України".

Винуватець автопригоди, за свідченням правоохоронців, порушивши правила безпеки, що призвело до смерті когось з її учасників чи важких ушкоджень, може мати покарання – до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Сумській області стався витік нафтиУ Сумській області виявили розгерметизацію нафтозбірного колектору, до якого перекачують нафту з Бугруватівського родовища, що належить нафтогазовидобувному управлінню "Охтирканафтогаз". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини