Головна Новини Суспільство події На Сході України поранили трьох військових: що відомо про їх стан
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сході України поранили трьох військових: що відомо про їх стан

Російсько-окупаційні війська обстріляли українські позиції поблизу Гнутового, Водяного, Новолуганського, Невельського та Широкіного

21 грудня 2021, 10:21
Поділіться публікацією:

Російсько-окупаційні війська продовжують нехтувати Мінськими домовленостями та атакують українські позиції. Лише за цю добу вони вже чотири рази порушили "режим тиші". Однак, українська сторона зупиняє спроби нападів. Про це повідомили у штабі Операції об’єднаних сил (ООС).
"Українські захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли," — йдеться у повідомленні.
Однак не обійшлося без втрат для української сторони. Троє військових нині знаходяться під наглядом медиків, оскільки отримали серйозні поранення.
Як повідомили у штабі ООС, у населених пунктах Водяне та Гнутове ворожі безпілотники скинули постріли ВОГ-17. У напрямку Новолуганського противники вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. А в бік Невельського ворог відкрив вогонь з мінометів калібру 120 мм. Саме тут травмувались двоє українських військових, вони підірвались на вибухівці. Нині вони отримують медичну допомогу у лікарні. Один з них у тяжкому стані, інший у середньотяжкому.
А вже зранку, 21 грудня, противник з стрілецької зброї провів обстріл позицій у Широкіно. Під час цього бою був поранений один військовослужбовець, його вдалось евакуювати до медичного закладу, нині медики оцінюють його стан як середньотяжкий.
"Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації," — звітують у штабі. 

На Сході України поранили трьох військових: що відомо про їх стан

ЗСУ. Фото з Facebook

Читайте також: Поліція викрила акаунти, що закликають мігрантів їхати до ЄС через Білорусь: що відомо



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини