Головна Новини Суспільство події На Рівненщині горіло авто народного депутата: у поліції розслідують підпал
commentss НОВИНИ Всі новини

На Рівненщині горіло авто народного депутата: у поліції розслідують підпал

За фактом розпочато досудове розслідування

11 листопада 2021, 14:17
Поділіться публікацією:

11 листопадана території приватної садиби 46-річного мешканця Дубно загорівся автомобіль марки "Skoda Karoq". Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

На Рівненщині горіло авто народного депутата: у поліції розслідують підпал

Автомобіль підпалили невідомі, фото Нацполіції

Наразі в поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють обставини підпалу автівки.

Відомо, що інформацію про пожежу у дворі приватного домогосподарства надав 46-річний чоловік, що їздить на цій автівці якийсь час. За даними поліції, невідомі вночі кинули під авто запальну суміш. Однак користувач транспортного засобу вчасно загасив пожежу, що пошкодила автомобіль. На місці слідчі виявили пластикову пляшку з залишками паливно-мастильних матеріалів.

Автівка зареєстрована на 40-річного мешканця Рівного. Слідчі дії в межах провадження тривають. Встановлюється сума збитків.

Як повідомляє УНІАН, вдалося з'ясувати, що автівка належить нардепу з Рівного, що входить до складу фракції "Слуга народу". В поліції з'ясовують мотиви умисного підпалу майна.

Як повідомляв портал "Коментарі", Корнієнко піде з посади голови політичної партії "Слуга народу". Аналітик Фонду громадської дипломатії Олександра Решмеділова впевнена, що у партії "Слуга народу" давно назріли певні ротації. Народний депутат України VIII скликання, експерт Українського інституту майбутнього Ігор Попов зазначає, що перед "Слугою народу" сьогодні стоїть низка викликів – як у парламенті, так і поза ним. На його думку, загострення війни з олігархами збільшує ймовірність дострокових виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини