На Прикарпатті маленька дитина опинилася в "залізній пастці" (ФОТО)

На місце викликали рятувальників

У місті Косів в Івано-Франківській області маленька дівчинка під час гри виявилася буквально в "залізній пастці", з якої самостійно і за допомогою батьків вибратися не змогла. Про це інформують в пресслужбі ДСНС України.

Так, 23 серпня, в обідній час на лінію "101" надійшло повідомлення від місцевої жительки, яка заявила, що її дочка потрібує допомоги рятувальників. Жінка пояснила, що її неповнолітня донька гралася у дворі їхнього будинку і, пожартувавши, засунула голову в металевий паркан. Однак висунути її у дівчинки не вийшло. Батьки також намагалися допомогти дитині звільнитися, але спроби виявилися марними.


На місце події негайно виїхали рятувальники. Після прибуття вони звільнили голову маленької дитини за допомогою гідравлічного разжімателя. На щастя, під час події дівчинка не травмувалася.

Співробітники ДСНС України в свою чергу звертаються до батьків з проханням стежити за своїми дітьми і пояснювати їм елементарні правила безпечної поведінки, оскільки подібні ігри можуть закінчиться трагедією.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що у Львові хірурги врятували немовля з рідкісним пороком. 4-місячний хлопчик, який народився без стравоходу, залишився сиротою при живих батьках. П оследніе відмовилися від нього відразу після народження. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Києві поліцейські в останній момент врятували жінку, яка хотіла кинутися з вікна. Патрульні швидко встановили квартиру, де вона перебувала, і увійшли в приміщення, оскільки двері були замкнені. Детальніше про це читайте в нашій статті.