Головна Новини Суспільство події На Полтавщині чоловік повісився у ТЦК: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Полтавщині чоловік повісився у ТЦК: деталі

Трагічний випадок у ТЦК на Полтавщині: військовозобов’язаний наклав на себе руки

сьогодні, 11:27
Поділіться публікацією:

У Полтавській області в одному з районних територіальних центрів комплектування (ТЦК) стався трагічний інцидент. Чоловік, якого доставила поліція, наклав на себе руки прямо у приміщенні пункту збору військовозобов’язаних. 

На Полтавщині чоловік повісився у ТЦК: деталі

Трагедія у Полтаві: Чоловік помер на військовому пункті збору

Згідно з офіційною інформацією обласного ТЦК, чоловік перебував у розшуку і був затриманий поліцією та доставлений до пункту попереднього збору. Правоохоронці підтвердили, що чоловік відмовився проходити військово-лікарську комісію (ВЛК), про що було складено акт відмови. 

“На пункт попереднього збору військовозобов'язаний був доставлений поліцією, оскільки перебував у розшуку. Він відмовився проходити військово-лікарську комісію, тож було складено акт відмови. За даним фактом готувалося повідомлення до поліції про вчинення ним кримінального правопорушення за статтею 336 Кримінального кодексу України”, — йдеться в повідомленні ТЦК.

Виявилося, що у 2023 році чоловіка вже було засуджено умовно за цією ж статтею. Він отримав три роки позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку на один рік, який завершився зовсім недавно — у вересні 2024 року.

Представники обласного ТЦК стверджують, що жодного фізичного чи психологічного тиску на чоловіка не здійснювалося. Після складання акту він залишався у пункті збору, де мав очікувати завершення оформлення документів. Проте, під час цього очікування, сталося те, що мало хто міг передбачити — чоловік покінчив із життям.

За даним фактом правоохоронні органи вже відкрили кримінальне провадження. Наразі триває службове розслідування, в рамках якого будуть вивчені всі деталі та обставини цього трагічного випадку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини