Головна Новини Суспільство події На острові Хортиця сталася масштабна пожежа: що про це відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На острові Хортиця сталася масштабна пожежа: що про це відомо (ФОТО)

У дирекції заповідника кажуть, що пожежа розпочалася через умисний підпал

27 липня 2021, 17:01
Поділіться публікацією:

На древньому козацькому острові вогонь нищить гектари заповідного лісу. Стало відомо, що в Національному заповіднику Хортиця, що в Запоріжжі, вже вщент згоріло десять гектарів лісу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію заповідника Хортиця, що була опублікована на офіційній сторінці у Facebook.

На острові Хортиця сталася масштабна пожежа: що про це відомо (ФОТО)

Наразі вогнеборці локалізувала вогонь (фото: ДСНС у Запорізькій області)

У повідомленні йдеться, що роботу пожежникам ускладнює сильний вітер. Наразі відомо, що вогонь нищить ліс біля станції Січ і балки Генералка.

Дирекція заповідника повідомляє, що на виклик терміново прибули усі працівники музею, пожежна дружина, пожежники з семи частини Головного управління ДСНС України у Запорізькій області, співробітники ONUR, 3, 2, 5, 1. На місці надзвичайної ситуації залучили 10 одиниць спеціальної техніки. Відтак, пожежу вже локалізовують.

За словами керівництва, головною версією пожежі, що накоїла багато лиха, є халатність та підпал.

Зокрема, керівник заповідника на своїй сторінці у Facebook повідомив, що завдяки спільним діям рятувальників, працівників та небайдужих вогнеборців розповсюдження пожежі станом на 15:30 вдалося зупинити.

На острові Хортиця сталася масштабна пожежа: що про це відомо (ФОТО) - фото 2

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що сталася  пожежа на взуттєвій фабриці у Запоріжжі. Пожежа на території підприємства ТОВ "НПФ МІДА ЛТД" по вулиці Східній Комунарського району Запоріжжя. На місце НП виїхало відразу 9 автоцистерн, 2 автодрабини, автомобіль газодимозахисної служби та оперативний штаб. Зазначається, що до роботи залучені 13 одиниць спецтехніки та 60 чоловік особового складу. У ДСНС розповіли, що загорілися гумовотехнічні вироби на третьому поверсі виробничого цеху підприємства.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини