Головна Новини Суспільство події На OLX продають магніти для знешкодження чіпів при вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

На OLX продають магніти для знешкодження чіпів при вакцинації

Коштує такий виріб 129 гривень

13 жовтня 2021, 00:03 comments1421
Поділіться публікацією:

На платформі OLX почали продавати магніти, які знешкоджують чіпи. Про це повідомляють "Надзвичайні новини".

На OLX продають магніти для знешкодження чіпів при вакцинації

Шахрайське оголошення, фото "Надзвичайні новини"

На деяких Telegram-каналах поширили скріншот шахрайських оголошень. На них аферисти пропонують людям купити античіп-магніт для безпечної вакцинації. Коштує такий виріб 129 гривень.

"Магніт для знешкодження чіпа при вакцинації: намагнічений потоками структурованої води, дозволяє приймати вакцини без ризику для здоров'я, простий і безпечний у використанні", — пише автор оголошення.

Вже пізніше журналістам не вдалося знайти оголошення. Ймовірно, його видалили і встигли здерти грошей з кількох наївних користувачів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Білл Гейтс відреагував на теорії про чіпування людей. Білл Гейтс назвав чутки про імплантацію мікрочіпів в людей "безглуздими і дивними". Протягом багатьох років Гейтс говорив про небезпеки пандемій і закликав світових лідерів, у тому числі Дональда Трампа в кінці 2016 року, зробити більш рішучі кроки, щоб бути готовими до них. Тепер, посилаючись на зобов'язання Фонду Білла і Мелінди Гейтс про виділення 300 мільйонів доларів США на боротьбу з COVID-19 та розробку вакцини, деякі праві групи і експерти почали поширювати в січні дезінформацію про те, що Гейтс якимось чином стоїть за створенням вірусу і хоче отримати прибуток. від нього. Пов'язані з коронавірусом теорії змови про Гейтса підірвали соціальні мережі і телебачення: вони згадувалися 1,2 мільйона разів з лютого по квітень, повідомила виданню The New York Times медіа-розвідувальна компанія Zignal Labs.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

13 жовтня 2021, 03:53

Пора придумать магниты по о безвреживанию жыдов от украинского общества.Уж больно они надоели всем в УКРАИНЕ...Не слава украине-ГЕРОЯМ СЛАВА..

Иван Сирко

13 жовтня 2021, 00:00

Круто! Нужно купить!


Новини