Головна Новини Суспільство події На одному з найбільших заводів Одеси прогримів вибух - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

На одному з найбільших заводів Одеси прогримів вибух - ВІДЕО

Люди, що живуть в будинках біля Одеського нафтопереробного заводу залишилися без електрики

28 серпня 2020, 08:44 comments1829
Поділіться публікацією:








На Одеському нафтопереробному заводі цієї ночі прогримів потужний вибух. Жителі сусідніх будинків почули гуркіт і побачили сильний спалах в районі електропідстанції. Незадовго до цього у них зникла електрика, пише "Думська".

На одному з найбільших заводів Одеси прогримів вибух - ВІДЕО

Вибух в Одесі. Фото: "Думская"

Вибух жителі міського мікрорайону Шкодова гора почули близько опівночі. Спочатку у них зникла електрика. Вже через п'ять хвилин люди почули гуркіт і помітили яскравий спалах на електропідстанції, яка розташована на території самого заводу.

Пожежники не виключають, що після такого потужного вибуху можуть бути жертви. Однак ніякої офіційної інформації з цього приводу поки що не було.

За даними журналістів, які були на місці події, все навколо було вкрите гаром, а в повітрі стояв чорний дим. Попередньо, на заводі рвонула трансформаторна підстанція. Вогонь після цього перекинувся на суху траву.

Місцеві жителі припускають, що вибух міг статися через мисливців за металом. Ті, мовляв, часто навідуються за здобиччю на завод, який не працює. Зокрема, вирізають там кабель.

"Може, якийсь не той кабель перерізали. У нас світло перед цим блимало. Транзитна лінія Аджалик-Усатово йде якраз через завод", - розповів одесит Сергій Шкодовой.


Одеський нафтопереробний завод — один з найбільших в Україні. Його зупинили у 2010 році через складну економічну ситуацію на ринку нафти в Україні.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що в Московській багатоповерхівці прогримів вибух.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини