Головна Новини Суспільство події На одній з українських ТЕС сталося дві назвичайні події: є потерпілі
commentss НОВИНИ Всі новини

На одній з українських ТЕС сталося дві назвичайні події: є потерпілі

На ТЕС в Бурштині трапилася пожежа та порив труби з котла

29 листопада 2021, 09:24
Поділіться публікацією:

На території ТЕС на Прикарпатті сталася пожежа. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій(ДСНС) в Івано-Франківській області.

На одній з українських ТЕС сталося дві назвичайні події: є потерпілі

Бурштинська ТЕС, фото Facebook

Як відомо, зранку 29 листопада, працівники № 8 ВП "Бурштинська ТЕС" АТ “ДТЕК Західенерго” викликали на підприємство пожежників через загоряння на даху.

Відомо, що загорілася покрівля над котлом в одному з блоків електростанції. За даними ДСНС, загорілися електричні кабелі в котельному відділенні між 8 та 9 енергоблоками котлотурбінного цеху ВП "Бурштинська ТЕС". Вогонь поширився на площу 2 метри квадратних. Пожежу загасили працівники підприємства до того, як приїхали рятувальники. Причина виникнення пожежі та суми збитків наразі встановлюють.

Однак вночі на станції відбулася ще одна надзвичайнв подія: викид гарячої пароводяної суміші і газів з топки котла. Під час інциденту постраждали четверо робітників.

Подія трапилася 28 листопада, близько 21:20. Повідомляється, що на 7 енергоблоці стався розрив екранної труби на котлі.  Постраждали від викиду газів двоє працівників Бурштинської ТЕС та двоє працівників Галременерго. Людей з опіками госпіталізовано до лікарні. За даними управління цивільного захисту, серед потерпілих працівників станції — 22-річний та 32-річний чоловіки, в них діагностовано термічні опіки.

Серед працівників підрядної організації “Галременерго” в лікарні перебувають 53-річний та 47-річний чоловіки. У першого опіки правої руки, у другого — опіки обличчя та рук. Стан здоров'я потерпілих стабільний. На підприємстві встановлюють причини і обставини інциденту.

За інформацією прес-служби, ТЕС буде надавати потерпілим працівникам всю необхідну допомогу. Наразі на станції працюють 7 енергоблоків загальною потужністю 1172 МВт.

Як повідомляв портал "Коментарі", на заводі боєприпасів в Росії сталися вибухи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини