Головна Новини Суспільство події На Одещині син спалив живцем і забив до смерті власну матір: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Одещині син спалив живцем і забив до смерті власну матір: подробиці

Жінка з опіками та серйозними травмами померла в лікарні

18 серпня 2021, 22:01
Поділіться публікацією:

На Одещині  9 років  тюремного ув’язнення отримав мешканець одного з населених пунктів області, який облив пальним та завдав побоїв матері.  Саме таким був остаточний вердикт Березівського районного  суду  Одеської області, який він виніс на минулому тижні. Найближчі родичі посварились через  сукню, яка не сподобалась синові.

На Одещині син спалив живцем і забив до смерті власну матір: подробиці

Син спочатку підпалив, а потім убив матір (фото з відкритих джерел)

 Вбивство було скоєне 21 лютого цього року. Сварка, яка закінчилась трагедією, виникла з того, що юнакові не сподобалось брудне плаття матері. Жінка пропустила мимо вух зауваження сина і сукню не передягнула. Образи та перепалки закінчились тим, що  сердитий парубок вилив бензин просто на матір. Пальне з пляшки він використовував для того, аби розтопити піч в хаті.

 На нещасній спалахнув одяг, але підозрюваний не вгомонився  і почав завдавати їй удари в голову та в різні частини тіла.

Потерпілу завезли до місцевої  лікарні, де вона через декілька днів померла.

 Важкі ушкодження, які вона отримала, це – забій головного мозку, внутрішньочерепна травма, виявились  не сумісними з життям.

 Вбивця так і не признав свою вину. Говорив в суді, що матері лише робив зауваження, бо  йому не подобався її вигляд в несвіжій сукні. Одежа на вбитій загорілась  від іскри з печі, де палав вогонь. Тілесних ушкоджень їй також не наносив. Вони, на його думку, з’явились від того, що він не розрахував силу, бо нервувався, коли  гасив палаючий одяг. Ще казав, що поліція тисла на нього, щоб признав вину.

Суд, перед тим, як винести вирок, взяв до уваги покази судмедексперта.   Одеситка, як він засвідчив, померла від  важких травм,  які з’явились від сильних ударів.

Тепер юнак, вина якого повністю доведена, буде відбувати покарання в місцях позбавлення волі.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що на Одещині школяр спробував зарізатися прямо в ліцеї.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини