Головна Новини Суспільство події На найбільшому у світі круїзному лайнері спалахнула пожежа
commentss НОВИНИ Всі новини

На найбільшому у світі круїзному лайнері спалахнула пожежа

На круїзному лайнері Icon of the Seas стався черговий небезпечний інцидент.

4 липня 2024, 16:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найбільший круїзний лайнер у світі Icon of the Seas ("Ікона морів") пережив свою першу пожежу. Інцидент стався під час зупинки гігантського судна на причалі в порту Мексики.

На найбільшому у світі круїзному лайнері спалахнула пожежа

Найбільший у світі круїзний лайнер Icon of the Seas. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють представники компанії власника найбільшого круїзного лайнера Royal Caribbean, на борту Icon of the Seas сталась пожежа, яка спричинила тимчасове коротке замикання та вимкнення електроенергії. Згодом електрику відновили за допомогою запасних генераторів.

Також на екранах на борту лайнера транслювались попереджувальні повідомлення для пасажирів щодо небезпеки через пожежу. У Royal Caribbean заявили, що це була "невелика пожежа", а вогонь швидко приборкали членами екіпажу, яких готували до подібних ситуацій. Про постраждалих від пожежі не повідомлялось, а круїзний лайнер "Ікона морів" продовжив свій туристичний маршрут.

Пожежа на Icon of the Seas вже не перший інцидент, який стався після того, як 20-палубне судно вирушило у своє перше плавання в січні. У квітні 20-річний пасажир після сімейної сварки виліз у вікно та вистрибнув. Його тіло так і не змогли знайти. У травні лайнер здійснював круїз до Гондурасу, коли один з пасажирів стрибнув за борт, а рятувальники згодом дістали його мертве тіло.

Розкішне судно Icon of the Seas описують як "найбільший аквапарк у морі", На ньому функціонують сім басейнів і шість гірок. Також на борту є аквапарк для дітей з каруселями і зоною для серфінгу. Створення найбільшого круїзного лайнера вартувало понад 2 мільярди доларів для Royal Caribbean.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американець купив каюту на лайнері, щоб працювати та подорожувати по світу. За його словами, це дешевше, ніж оренда житла.

Також "Коментарі" писали про те, яка ціна квитка за подорож на найбільшому у світі круїзному лайнері "Ікона морів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини