Головна Новини Суспільство події На Миколаївщині зламався атракціон: «маятник» з людьми вдарив в огорожу
commentss НОВИНИ Всі новини

На Миколаївщині зламався атракціон: «маятник» з людьми вдарив в огорожу

У Миколаївській області зламався один з атракціонів, в результаті аварії постраждало кілька людей

13 червня 2021, 19:35
Поділіться публікацією:

У суботу, 12 червня, в місті Вознесенськ (Миколаївської області) сталася надзвичайна пригода. У парку зламався один з атракціонів, на якому знаходилися люди.

На Миколаївщині зламався атракціон: «маятник» з людьми вдарив в огорожу

На Миколаївщині зламався атракціон з людьми / фото: Нацполіція

Відомо, що жителі Вознесенська відзначали День міста, але для деяких свято закінчилося не дуже вдало. Кілька людей постраждали в результаті зламу атракціону. Відразу після запуску "маятника" дала збій автоматика. Свідки інциденту кажуть, що це сталося через необачність оператора обладнання. Передбачається, що він натиснув не ті кнопки управління. В результаті кріплення безпеки атракціону почали відкриватися і "маятник" з людьми вдарив в огорожу. Одного чоловіка забрала "швидка" допомога, інші постраждалі отримали травми, але життю людей нічого не загрожує.

Повідомляється, що свідки події самостійно допомагали людям вибратися зі зламаного атракціону. Щоб зупинити двигуни, 33-річний житель міста розбив вікно кабіни касира, в результаті чого сильно травмував руку.

Поліція з'ясовує всі обставини інциденту, перевіряє документи та дозволи на атракціон, а також розшукує оператора обладнання та касирку, які зникли з місця інциденту. У міськраді кажуть, що роблять все можливе, щоб винні понесли відповідальність.

Нагадаємо, що в Таїланді люди за секунду зірвалися з екстремального атракціону. В результаті НП постраждало шестеро осіб.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Асоціація розважальних парків Японії опублікувала рекомендації по роботі атракціонів в умовах ослаблення карантину: під час катання відвідувачі луна-парку не можуть кричати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини