Головна Новини Суспільство події На Миколаївщині пролунав потужний вибух: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

На Миколаївщині пролунав потужний вибух: що сталося

Чоловік вирішив розібрати боєприпаси в себе вдома

сьогодні, 07:46
Поділіться публікацією:

Травмувався через детонацію боєприпасу: на Миколаївщині чоловік спробував розібрати вибухонебезпечний предмет, який приніс додому ще 5 місяців тому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

На Миколаївщині пролунав потужний вибух: що сталося

Іллюстративне фото

Вночі до Березнегуватської центральної лікарні було доставлено чоловіка 1964 р.н. із мінно-вибуховими травмами.

Ще навесні він знайшов вибухонебезпечні предмети, ймовірно кулі без гільз, і приніс додому. Вчора вночі чоловіку стало цікаво, що ж там всередині боєприпасу і він вирішив його розібрати. Як наслідок – той здетонував.

"Шановні громадяни! Велике прохання – не чіпайте предмети, що ззовні схожі на боєприпаси! Не несіть їх додому! І тим паче – не розбирайте! Одразу телефонуйте на "101", – наголошують рятувальники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Як "повертають життя" на Харківщину за допомогою спеціальної техніки

Піротехніки ДСНС щодня працюють над розмінуванням полів деокупованої Харківщини, використовуючи спеціальні машини механізованого розмінування PT-300 та DOK-ING MV-10 від міжнародних партнерів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Ці машини дозволяють швидко і безпечно очищати великі площі від мін та інших вибухонебезпечних предметів. Завдяки потужним металевим валам і ланцюгам, вони руйнують міни на поверхні та під землею, зводячи ризик для життя людей до мінімуму. Праця піротехніків є надзвичайно важливою для безпеки сільського господарства та відновлення економіки, адже вони повертають українські землі для безпечного використання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини