Головна Новини Суспільство події На Львівщині зупинився підйомник з людьми (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині зупинився підйомник з людьми (фото)

Рятувальникам довелося знімати 14 осіб

12 січня 2021, 15:51
Поділіться публікацією:

У Сколівському районі Львівської області зупинився витяг з людьми, який веде до гори "Захар Беркут". Рятувальникам довелося знімати з канатної дороги 14 осіб. Про цей інцидент повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

На Львівщині зупинився підйомник з людьми (фото)

На Львівщині зупинився витяг - фото з відкритих джерел

"12 січня о 10:00 поблизу с. Волосянка Сколівського району на горі Захар Беркут сталася зупинка крісельного підйомника канатної дороги, на якому перебувало 14 осіб (всі працівники крісельного підйомника). Температура повітря 2 градуси морозу", — сказано в повідомленні МВС.

На Львівщині зупинився підйомник з людьми (фото) - фото 2

Згідно з офіційними даними, фахівцям вдалося провести рятувальну операцію і зняти всіх людей протягом 30 хвилин. Зараз роботу підйомника намагаються відновити.

На Львівщині зупинився підйомник з людьми (фото) - фото 3

Нагадаємо, що раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, як повноцінно відпочити на гірськолижному курорті й при цьому залишитися цілим. Адже хоч як крути, носитися по горах на сноуборді або на лижах — це вельми травмонебезпечне заняття. Портал поділився п'ятьма корисними порадами, які допоможуть уберегтися під час відпочинку.

Ми також повідомляли про те, що ті, хто зважився відвідати Буковель в цьому році публікують зовсім "неукраїнські" ціни на харчування. Ті сміливці, хто відвідав в цьому році гірськолижний курорт Буковель в Карпатах, шоковані цінами як на проживання в готельних комплексах, так і на харчування. Приблизне меню з прайсом користувачі соціальних мереж викладають у себе на сторінках з гнівними коментарями. За їх словами, поселення в готелі коштує значно вище, ніж на курортах Європи. Та й, щоб пообідати в місцях громадського харчування, доведеться викласти зовсім не "українську" суму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини