Головна Новини Суспільство події На Львівщині п'яний водій напав на патрульних з лопатою
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині п'яний водій напав на патрульних з лопатою

Патрульні зупинили автомобіль Renault Kangoo через несправну підсвічування номерного знака

27 лютого 2021, 03:27
Поділіться публікацією:

У Львівській області водій після перевірки на стан алкогольного сп'яніння почав трощити лопатою автомобіль правоохоронців. Про це патрульна поліція повідомляє на своїй сторінці в  Facebook.

На Львівщині п'яний водій напав на патрульних з лопатою

Патрульна поліція (фото з відкритих джерел)

На автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська патрульні зупинили автомобіль Renault Kangoo через несправне підсвічування номерного знака. Водій намагався усунути несправність, але у нього не вийшло. Під час перевірки документів у 46-річного львів'янина були виявлені ознаки сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала 1,94 проміле, що значно перевищує норму.

Коли патрульні складали адміністративні документи, водій відкрив багажне відділення, дістав звідти лопату і почав бити по службовому автомобілю.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, в включеному Криму водій на "Жигулі" влетів у натовп дітей, в результаті чого загинула 4-річна дівчинка і ще дві опинилися в лікарні. Трагедія сталася в Джанкойському районі, в селі Новосельцево. Правоохоронці вже встановили, що 34-річний водій, рухаючись з боку польової дороги, спочатку влетів в насип ґрунту, а після — вилетів на тротуар, де знаходилися три дівчинки. В результаті аварії 4-річна дівчинка померла, ще дві — двох і десяти років — отримали різні травми і зараз перебувають у лікарні. У поліції кажуть, що під час аварії чоловік за кермом ВАЗ був в стані алкогольного сп'яніння. Крім того, у нього не було водійських прав — їх чоловіка позбавили 4 роки тому. Зараз за фактом аварії, яка призвела до загибелі дитини, йде розслідування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини