На Львівщині чоловік підпалив поліцейську дільницю

Поліцейським потрібно півгодини, щоб затримати зловмисника

На Львівщині місцевий житель вирішив оригінальним чином висловити свою нелюбов до правоохоронців. Чоловік вирішив підпалити дільничний пункт поліції. Інцидент стався в місті Новояворівськ напередодні ввечері, 12 грудня.

Рятувальники отримали повідомлення про загоряння приблизно о 20:00 по лінії 102, оперативно висунулися на місце події і ліквідували вогонь. Полум'я пошкодило вікно і підвіконня приміщення. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Слідчі з'ясували, що чоловік кинув в будівлю димову шашку, попередньо розбивши вікно поліцейської дільниці.

Поліцейським треба було всього півгодини, щоб встановити особу зловмисника та його по гарячих слідах затримали. Ним виявився 27-річний житель Новояворівська. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 194 ч.2 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

Як повідомляв портал "Коментарі", в Одесі викрили пожежного-палія, який за гроші спалював машини.

Так, відомо, що чиновник разом з двома подільниками з Дніпропетровської області організували протиправну схему, згідно з якою вони спалювали цінні транспортні засоби. Звичайно, за грошову винагороду. Так, протягом 5 місяців - з грудня минулого року по квітень цього, угруповання повністю знищила три цінних автомобіля в центрі Одеси. На даний момент пожежному-палію вручено підозру про вчинення злочину, найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Його ж "помічники" вже знаходяться за гратами. Подальшу долю членів незаконної угруповання вирішить суд.

Нагадаємо, що в Карпатах люди спільними зусиллями створили свою пожежну частину.