Головна Новини Суспільство події На Lego подали до суду через фігурку з іграшкового набору (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Lego подали до суду через фігурку з іграшкового набору (ФОТО)

Модний дизайнер подав до суду на Lego через шкіряну куртку, яку носила іграшкова фігука в наборі "Queer Eye"

18 січня 2022, 12:15
Поділіться публікацією:

Lego судиться за крихітну чорну куртку, яку носить фігурка з іграшкового набору "Queer Eye", випущеного минулого року, на якому зображено оригінальний лофт Атланти, показаний у популярному шоу Netflix. Про це повідомляє CNN.

На Lego подали до суду через фігурку з іграшкового набору (ФОТО)

Порівняння шкіряної куртки Concannon та фігурки Lego, включеної в копію скарги - окружний суд США Коннектикуту

Модельєр Джеймс Конканнон, чий одяг часто носить зірка "Queer Eye" Антоні Поровскі, у грудні подав позов проти датської компанії з виробництва іграшок до окружного суду Коннектикуту. Згідно зі скаргою, отриманою CNN, Конканнон стверджує, що у 2018 році він створив для Поровські індивідуальну шкіряну куртку зі своєю "фірмовою естетикою".

Дизайнер із Нью-Йорка, який вимагає відшкодування збитків, звинуватив Lego у тому, що компанія зробила "відверту копію" куртки без його дозволу.

Конканнон стверджує, що, хоча продюсерська команда шоу завжди дозволяла використовувати його проекти, Netflix нібито не зв’язувався з ним, щоб запитати дозволу на використання куртки в епізоді шоу 2019 року. Конканнон каже, що в той час він припускав, що це була помилка, і не займався цією проблемою до випуску набору іграшок (продається як "Queer Eye — The Fab 5 Loft") у вересні 2021 року.

Порівняння шкіряної куртки, створеної Конканноном, та іграшкової фігурки Lego показує схожість, як-от знак миру на лівому лацкані та дизайн черепа на правій стороні грудей.

Як повідомляли раніше "Коментарі", зірка реаліті-шоу Кім Кардашян і легенда боксу Флойд Мейвезер-молодший опинилися перед позовом, у якому стверджують, що знаменитості ввели інвесторів в оману, рекламуючи токен криптовалюти. У позові, стверджується, що знаменитості рекламували токени, продані EthereumMax



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини