Головна Новини Суспільство події На Львівщині вибухнув автомобіль: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині вибухнув автомобіль: є жертви

Під час вибуху загинув чоловік, який знаходився всередині автомобіля

28 липня 2020, 08:18
Поділіться публікацією:

У Львівській області сьогодні, 28 липня, вибухнув автомобіль. В результаті вибуху загинула одна людина, повідомляє УНН з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

На Львівщині вибухнув автомобіль: є жертви

Фото: nn.od.u

Вибух прогримів в селі Княже місто Мостиського району близько шостої ранку. Вибухнув автомобіль MITSUBISHI PAJERO, що належить жителю Львова (чоловік 1953 року).

В салоні авто у момент вибуху перебував чоловік, який загинув. Встановлюються всі обставини вибуху і особу загиблого.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що чоловік погрожував підірвати гранату в Полтаві та взяв у заручники поліцейського. Незабаром він обміняв його на іншого правоохоронця і виїхав за межі міста. Там чоловік відпустив заручника. Підозрюваному вдалося втекти в ліс. Його шостий день шукають у Миргородському районі.

На думку поліції, він дуже добре орієнтується на місцевості і має спеціальні навички виживання. На цей момент силовики намалювали його психологічно-криміналістичний портрет. Як підсумок, полтавець має військову підготовку та навички виживання в екстремальних ситуаціях. Також відомо, що у нього неврівноважена психіка через проблеми з наркотиками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини