Головна Новини Суспільство події На курорті під Одесою чути вибухи (ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

На курорті під Одесою чути вибухи (ВІДЕО 18+)

На курорті в Затоці вогонь охопив кухню і приміщення, де зберігалися газові балони

7 серпня 2020, 12:16 comments3405
Поділіться публікацією:








На курорті під Одесою чути вибухи (ВІДЕО 18+)

У курортній Затоці Одеської області чутні звуки вибухів і видно стовп диму. Про це з посиланням на очевидців пише "Кореспондент".

На цей час відомо, що пожежа виникла на території однієї з баз відпочинку в Затоці. Очевидці кажуть, що вогонь охопив кухню і приміщення, де зберігалися балони з газом, які, ймовірно, і здетонували. У ДСНС Одеської області розповіли, що вже загасили вогонь. У результаті пожежі ніхто не постраждав.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика (18+).

На курорті під Одесою чути вибухи (ВІДЕО 18+) - фото 2

Нагадаємо, 66% українців пропускають відпустку цього літа і не планують відпочивати. Ще 16% респондентів вже відпочивали у 2020-му, а інші 18% — планують. Такі дані представила соцгрупа "Рейтинг" у свіжому опитуванні, проведеному 5 серпня. Відзначимо, що серед тих, хто вже встиг відпочити в цьому році або планує це зробити найближчим часом, 43% залишилися у своєму рідному регіоні, стільки ж — в іншій області України. І лише 9% ризикнули виїхати за кордон. Таким чином, якщо брати всіх опитаних, тільки 3% в розпал пандемії ризикнуло полетіти на відпочинок в іншу державу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини