Головна Новини Суспільство події На Київщині стався вибух на заводі: скільки людей постраждало
commentss НОВИНИ Всі новини

На Київщині стався вибух на заводі: скільки людей постраждало

Попередньо, вибух стався у одному із котлів заводу

5 вересня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

У селищі Гребінка, що у Білоцерківському районі, 5 вересня, стався вибух на заводі. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції Київської області.

На Київщині стався вибух на заводі: скільки людей постраждало

На Київщині стався вибух на цукровому заводі, фото Нацполіції

Відомо, що на цукровому заводі стався паровий вибух. Працівники заводу подзвонили до швидкої медичної допомоги й повідомили про потерпілих. П'ятьох людей отримали травми, двох із них госпіталізували до лікарні Києва. Трьох осіб госпіталізували до Білоцерківської міської лікарні. Наразі невідомо наскільки значні травми та, ймовірно, опіки отримали працівники заводу.

На місце приїхали слідчі Білоцерківського районного управління поліції для з'ясування обставин. Попередньо, вибух стався у одному із котлів заводу через несправність.

Відомо, що троє потерпілих в результаті вибуху отримали опіки ніг різного ступеню.

За фактом відкрито провадження за частиною 2 статті 271 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Винуватцям аварії загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв портал "Коментарі", на складах військової частини в Жамбилська області Казахстану сталася пожежа з подальшими вибухами боєприпасів. Повідомляється, в результаті події число жертв вже досягла 15 осіб. Серед загиблих є співробітники органів цивільного захисту. Сапери виявили бездиханне тіло ще однієї людини. На цей момент його особа встановлюється. Також тривають пошуки ще одного зниклого безвісти.

Ми також повідомляли, що у Болгарії на складі з вибухівкою сталася пожежа. Повідомляється, що інцидент стався на території найстарішого збройового заводу країни. В результаті події загинув один зі співробітників підприємства. Ще одному чоловікові вдалося врятуватися. На місце інциденту поспішили співробітники пожежної служби. Пожежа виникла на складі готової продукції, приблизні розміри якого становлять близько 150 квадратних метрів. Про те, що стало причиною пожежі, не повідомляється.

На Київщині стався вибух на заводі: скільки людей постраждало - фото 2
На Київщині стався вибух на заводі: скільки людей постраждало - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини