Головна Новини Суспільство події На Київщині фермер виявив вбивчу знахідку у полі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Київщині фермер виявив вбивчу знахідку у полі

Чоловік терміново викликав усі відповідні служби

сьогодні, 07:58
Поділіться публікацією:

На Київщині, в Бориспільському районі, фермер виявив залишки ракети С-300 під час роботи на полі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

На Київщині фермер виявив вбивчу знахідку у полі

Знайдена частина ракети. Фото: ДСНС України

На місце події прибули сапери Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України, які підтвердили, що це безпечні залишки зенітно-ракетної системи.                                                                                                  

Піротехніки оперативно вилучили залишки ракети, забезпечивши безпечні умови для подальшої роботи на полі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Херсонщині пролунав потужний вибух: є поранені

В Антонівці на Херсонщині двоє людей постраждали через детонацію російської вибухівки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Херсонської ОВА.

Поблизу зупинки громадського транспорту місцева жителька підняла із землі вибухонебезпечний предмет, який здетонував. Внаслідок цього 59-річна жінка дістала вибухову травму, ампутацію кисті та стопи, множинні уламкові поранення ніг. Її стан – тяжкий. Також 61-річний чоловік дістав вибухову травму і уламкове поранення спини. “Швидка” доставила обох потерпілих до лікарні для надання меддопомоги.

Читайте також: Подія сталася на Харківщині у полі поблизу села Червона Гірка Ізюмського району. Внаслідок детонації вибухівки пошкоджено скло кабіни та колеса трактора. Водій не постраждав. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України. Деокуповані та прифронтові території України, на жаль, буквально “нашпиговані” ворожими вибухонебезпечними предметами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини