Головна Новини Суспільство події На трасі Київ-Чернігів сталася масова ДТП: є загиблі (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На трасі Київ-Чернігів сталася масова ДТП: є загиблі (ФОТО, ВІДЕО)

На трасі зіткнулися п'ять машин

23 лютого 2021, 11:22 comments3504
Поділіться публікацією:

Страшна автокатастрофа сталася на трасі Київ-Чернігів, неподалік від села Залісся. В результаті події загинули дві людини. Один з них був військовослужбовцем.

На трасі Київ-Чернігів сталася масова ДТП: є загиблі (ФОТО, ВІДЕО)

В результаті аварії загинули дві людини - фото: Подслушано в полиции/Telegram

Сьогодні, 23 лютого, на київській трасі зіткнулися відразу п'ять автомобілів. Повідомляється, що водій Volkswagen Polo їхав в крайній лівій смузі в напрямку міста Чернігів. В один момент він не зміг впоратися з керуванням, мабуть, через слизьку дорогу, і вилетів на смугу зустрічного руху. В результаті автомобіль врізався в причіп вантажівки MAN.

На трасі Київ-Чернігів сталася масова ДТП: є загиблі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Після е того Volkswagen Polo влетів в KIA Rio. Водій останнього авто отримав легкі ушкодження, але відмовився від госпіталізації. Однак в цій машині знаходилися ще троє неповнолітніх. Їх госпіталізували з різними травмами. KIA своєю чергою врізалося в Toyota Auris. Повідомляється, що водій не постраждав.

На трасі Київ-Чернігів сталася масова ДТП: є загиблі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

Потім Volkswagen Polo влетів в Mercedes-Benz Sprinter. Відомо, що водій спринтера не постраждав. Внаслідок пригоди водій та пасажир Фольксвагена загинули на місці аварії від отриманих травм. Як з'ясувалося, пасажир цього авто був військовослужбовцем.

На цей момент подробиці автокатастрофи встановлюються. У пресслужбі Головного управління національної поліції Київської області поки не прокоментували смертельне ДТП. У мережі були опубліковані фото і відео з місця трагедії.

На трасі Київ-Чернігів сталася масова ДТП: є загиблі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що в зоні ООС загострення: за дві доби — двоє загиблих, є поранені. Також сайт інформував про те, що в Харкові на порозі супермаркету застрелили людину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

карп

23 лютого 2021, 14:23

Загребли дурачка, и жизнь дальше продолжается!


Новини