Головна Новини Суспільство події На Івано-Франківщині в дитячому таборі масове отруєння: в лікарню потрапило 16 дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

На Івано-Франківщині в дитячому таборі масове отруєння: в лікарню потрапило 16 дітей

Інцидент трапився у спортивному таборі, який розташувався у готелі "Таємниці Карпат"

23 липня 2021, 14:53
Поділіться публікацією:

В селі Яблуниця, що в Івано-Франківській області, в дитячому таборі, який знаходився в готелі "Таємниця Карпат", отруїлися діти. Відомо, що 17 осіб потрапили до лікарні, з них — 16 дітей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію управління з питань цивільного захисту обласної ОДА.

На Івано-Франківщині в дитячому таборі масове отруєння: в лікарню потрапило 16 дітей

В таборі отруїлися діти (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що з 22 по 23 липня о 06:00 ранку до Яремчанської міської лікарні з попереднім діагнозом гострого гастроентероколіту доправили 9 пацієнтів, з них 8 дітей. Пізніше до Надвірнянської дитячої лікарні з точнісінько таким самим діагнозом госпіталізували ще 8 вихованців табору.

У повідомленні йдеться, що на лікарняному ліжку у різних медичних закладах опинилися 17 пацієнтів, з них 16 — діти, які відпочивали у таборі. Лікарі повідомляють, що стан пацієнтів — середньої тяжкості. Деталі масового отруєння у дитячому таборі готелю "Таємниця Карпат" з'ясовуються.

 У поліції повідомили, що до цього табору 17 липня на відпочинок приїхали 243 дитини, від 6 до 16 років, а також 22 батьки та 11 тренерів, які супроводжували дітей у поїздці. Мова йде про відпочивальників з Київської, Вінницької, Сумської, Чернігівської, Харківської областей.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Івано-Франківській області автобус з дітьми врізався у вантажівку.

Водій мікроавтобуса виїхав з другорядної на головну дорогу, ймовірно, не пропустивши фуру. 40-річний водій буса протаранив величезну вантажівку DAF, якою керував 26-річний місцевий житель Надвірнянського району. На кадрах видно, що під час ДТП мікроавтобус, в якому знаходилося шестеро дітей, був повністю розбитий, адже удар був дуже сильним.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини