Головна Новини Суспільство події На Івано-Франківщині пожежний автомобіль потрапив в аварію
commentss НОВИНИ Всі новини

На Івано-Франківщині пожежний автомобіль потрапив в аварію

Наразі відомо, що шість осіб отримали травми різного ступеню тяжкості

16 серпня 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківській області зранку 16 серпня сталася аварія з потерпілими. Про це повідомляють на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в області у Facebook.

На Івано-Франківщині пожежний автомобіль потрапив в аварію

Пожежники потрапили в аварію на дорозі Долина-Хуст, фото ДСНС

Відомо, що пожежна частина в місті Долина отримала виклик про пожежу в селі Пшеничники. Службовий автомобіль вирушив на місце події, однак потрапив у аварію в межах селища Вигода, що в Калуському районі.

За повідомленням прес-служби ДСНС, пригода сталася на дорозі Р-21 "Долина — Хуст". Пожежний автомобіль перекинувся під час руху. На місце виїжджали слідчо-оперативна група поліції, експерт-криміналіст та декілька карет швидкої медичної допомоги.

Внаслідок аварії постраждали шестеро пожежників, їх госпіталізували для обстеження лікарями до Долинської багатопрофільної лікарні.

У прес-службі поліції Івано-Франківщини назвали попередню причину ранкової аварії. За їх даними, водій пожежного автомобіля об'їжджав місце ремонтних робіт на дорозі. Однак він під час маневру на швидкості з'їхав у кювет, де автомобіль врізався в дерево.

За фактом дані внесено до Єдиного державного реєстру розслідувань та буде відкрито кримінальне провадження. На місці працюють поліціянти та встановлюють обставини аварії й очевидців пригоди.

На Івано-Франківщині пожежний автомобіль потрапив в аварію - фото 2
На Івано-Франківщині пожежний автомобіль потрапив в аварію - фото 3

Як повідомляв портал "Коментарі", під Києвом сталася резонансна ДТП: від зіткнення з автівкою нетверезий пішохід помер на дорозі. Автомобіль, що рухався Житомирською трасою, врізався в пішохода, який вийшов на дорогу в недозволеному для цього місці. У загиблого залишилося четверо дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини