На Херсонщині сталась моторошна трагедія під час відпочинку 8-річного сина з батьком

Подія трапилась поблизу смт Лазурне Скадовської області на острові Джарилгач

На острові Джарилгач Херсонської області під час купання на матраці зникли батько та син, які приїхали туди зі Львова. Тіло хлопчика вже знайшли, а пошуки чоловіка продовжуються. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

У четвер, 19 серпня, поліцейські звернулися до працівників ДСНС із повідомленням, що на острові Джарилгач поблизу смт Лазурне Скадовського району зникло двоє людей 31-річний чоловік та 8-річний хлопчик, відпочиваючі з міста Львів. Батько і син пішли просто поплавати на матраці. Надзвичайники відразу розпочали пошуки.

"Станом на 15:35 на острові Джарилгач біля берега у воді працівниками Нацполіції знайдено тіло дитини, пошуки зниклого батька тривають. Додатково залучено 4 особи водолазного відділення АРЗ СП", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що усього до пошуків залучено 25 осіб та 6 одиниць техніки, в т. ч. 5 плавзасобів, з них 9 осіб та 1 плавзасіб ДСНС.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", трагедія в найбільшому аквапарку Дніпра: потонула 9-річна дитина, поки матір відійшла. У Дніпрі в найбільшому аквапарку міста "Happy Day" на очах десятків присутніх потонула дитина. Очевидці намагалися самостійно надати допомогу хлопчикові, але нічого не вийшло. Коли спека трохи спала, він вирішив піти скупатися у великому басейні. В цей час його мати відлучилася й пішла в іншу сторону закладу.

Також портал "Коментарі" писав, що в Греції під час відпочинку потонула 49-річна суддя з Черкаської області. Вона пішла до моря купатися і потонула. Про деталі трагедії повідомили у пресслужбі Смілянського районного суду області.