Головна Новини Суспільство події На Харківщині знайшли вбитих російських військових: серед них був підполковник (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині знайшли вбитих російських військових: серед них був підполковник (ФОТО)

Всього було знайдено 6 трупів, у форменому одязі зс рф

21 травня 2022, 20:30 comments8024
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Золочівському районі Харківської області було знайдено могили, в яких перебували шість трупів російських військових. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

На Харківщині знайшли вбитих російських військових: серед них був підполковник (ФОТО)

Окупанти - фото з відкритих джерел

Правоохоронцям надійшла інформація про те, що на різних вулицях було виявлено поховання без будь-яких знаків, за винятком саморобних хрестів.

"Нам довелося викопати ці могили — для встановлення осіб та їх передачі відповідно до міжнародних процедур. росіяни не зацікавлені прибирати вбитих. Усього було знайдено 6 трупів, у форменому одязі зс рф", — зазначив Болвінов.

На Харківщині знайшли вбитих російських військових: серед них був підполковник (ФОТО) - фото 2

Також, за словами начальника Слідчого управління ГУНП у Харківській області, одним із загиблих був підполковник Герасимов В.С.

Правоохоронці опитали місцевих жителів та з'ясували, що це вони ховали російських військових, бо це "по православному"".

На Харківщині знайшли вбитих російських військових: серед них був підполковник (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що за інформацією Генштабу ЗСУ, російські окупанти намагаються прорвати оборону та вийти на адмінкордон Луганської області. Крім того, окупанти продовжують завдавати ударів по цивільній інфраструктурі.

Також "Коментарі" поінформували про те, що Львівські десантники знищили 8 одиниць російської бронетехніки. Серед знищеної військової техніки: танки, бойові машини, а також кілька бойових машин десанту.

Читайте також про те, чому в Конгресі США шкодують гроші на Україну. Як заявив член Палати представників Чіп Рой з Техасу, США потрібно припинити витрачати гроші, яких і запропонував замість надання Україні додаткової фінансової допомоги, витратити кошти на врегулювання проблем усередині країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини