Головна Новини Суспільство події На Говерлі сталася трагедія: є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

На Говерлі сталася трагедія: є загиблі та поранені

Обставини смерті туриста встановлюють поліцейські

15 січня 2022, 20:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В українських горах сталася трагедія. Про це пише пресслужба ДСНС України.

На Говерлі сталася трагедія: є загиблі та поранені

Ілюстрація. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 15 січня, в Івано-Франківській області. Повідомляється, що під час сходження на гору Говерла загинула одна людина. Ще двоє туристів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На допомогу постраждалим поспішили працівники рятувальної служби. Одну людину з травмою ноги рятувальники спустили з гори, і ще одного травмованого дісталися пізніше.

На місце загибелі громадянина вирушили правоохоронці. Розслідування має встановити всі обставини події.

Для проведення пошуково-рятувальної операції залучалися 28 рятувальників та п'ять одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що потужний циклон обрушився на Фіджі і його наслідки стали причиною загибелі як мінімум однієї людини. Стихія, що розбушувалася, принесла з собою рясні опади, сильний вітер і повені. Багатьом людям довелося залишати свої будинки та евакуюватися. Потоки води пошкодили інфраструктуру та залишили без світла десятки будинків. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Китаї десятки страусів втекли з ферми та увірвалися на територію міста. Повідомляється, що тварини втекли через те, що двері в загоні були погано зачинені. Потрапивши до міста, страуси бігали вулицями, площами та автошляхами і цим викликали справжній переполох. Відловом птахів займалися поліцейські, допоможе яким прийшли небайдужі громадяни. Через кілька годин більшість страусів повернули на ферму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини