На фронті загинув син Головного рабина України

Прощання з героєм відбудеться завтра у Києві

Завтра в Центральній синагозі відбудеться прощання з сином Головного рабина України Матітьягу (Антоном), який загинув на фронті, захищаючи Україну. Про це рабин повідомив на своїс сторінці у Фейсбук.

В оголошенні повідомляється, що 12 вересня о 13:00 у Центральній синагозі Києва відбудеться прощання з сином Головного рабина України Моше Асмана і Рабаіт Хани Матітьягу (Антоном) Самборським, який загинув на фронті, захищаючи Україну. Похоронять героя на єврейському цвинтарі.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вдарили Іскандерами по місцю збору Сил Оборони – DeepState

Трагічні кадри удару Іскандерами по місцю збору або шикування на відкритій місцевості Сил Оборони біля Бездрика на Сумщині опублікували аналітики проєкту DeepState, інформує портал "Коментарі".

Зазначається, що відео було опубліковане 4 вересня на багатьох пропагандистських ресурсах, де видно момент удару Іскандерами по скупченню наших бійців на відкритій місцевості. Фото – за посиланням.

Читайте також: Ізраїль ударив по наметовому табору в Газі: десятки загиблих та поранених – Reuters

Ізраїльські удари призвели до утворення величезної вирви у зазначеній зоні безпеки на півдні Гази ще до світанку у вівторок, внаслідок чого спалахнули намети та палестинські сім'ї опинилися похованими під піском. Про це повідомило видання Reuters, передає портал "Коментарі".

Пресслужба уряду Гази, контрольованого ХАМАС, пізніше повідомила, що кількість загиблих перевищила 40 людей. Зазначається, що в результаті ударів не менше 60 людей отримали поранення, а багато хто зник безвісти.