Головна Новини Суспільство події На Донбасі загинули троє бійців
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі загинули троє бійців

Обставини події з'ясовуються

14 лютого 2021, 14:36
Поділіться публікацією:

14 лютого у Бахмутському районі Донецької області в результаті підриву на вибуховий пристрій загинули троє військовослужбовців Збройних сил.

На Донбасі загинули троє бійців

Донбас - фото з відкритих джерел

Про це повідомляє пресслужба оперативно-тактичного угруповання "Північ" в Facebook.

"При переміщенні на позиції, в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил", — йдеться в повідомленні.

Інцидент стався недалеко від населеного пункту Новолуганське, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". На місці події працює керівний склад військової частини і робоча група військової служби правопорядку.

Обставини події з'ясовуються.

"Командування висловлює щирі і глибокі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо,  радник глави Офісу Президента і спікер української делегації в Мінській ТКГ Олексій Арестович розповів про те, чи пов'язано загострення бойових дій на Донбасі з недавнім блокуванням телеканалів 112, NewsOne і Zik, які пов'язують з Віктором Медведчуком. За словами Арестович, блокування каналів і загострення на Донбасі є окремими процесами, які не пов'язані між собою.

Він сказав, що збільшення обстрілів пов'язано зі спробами натиснути на українську делегацію в ТКГ. Він сказав, що Росія постійно намагається пропхати один і той же питання, а саме уявити себе не як сторону конфлікту, а як посередника в переговорах. Саму ж Україну росіяни хочуть змусити вести прямі переговори з маріонетковими адміністраціями в Донецьку і Луганську і для цього тиснуть на нашу сторону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини