На Донбасі в результаті обстрілу села окупантами загинув мирний житель

Трагедія трапилася в селі Новоселівка

У Донецькій області в результаті обстрілу окупантами загинув 86-річний житель села Новоселівка Друга. Про це в Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

"Трагічна звістка з села Новоселівка Друга Очеретинський громади: в результаті ворожого обстрілу загинув літній чоловік, місцевий житель 1935 року народження", - написав глава області.

На місце події терміново виїхали правоохоронці для з'ясування всіх обставин.

За минулу добу, 10 серпня, на Донбасі зафіксували 16 порушень режиму припинення вогню. На Приазов'ї, бойовики Путіна тричі обстріляли позиції українських захисників, застосовуючи артилерійські системи калібру 122-мм, міномети 82-го калібру і стрілецьку зброю. Також з артилерійських систем калібру 122-мм і мінометів 82-го калібру російські найманці здійснювали обстріл населеного пункту Водяне, зруйнувавши будинки місцевих жителів.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", прихвосні Путіна на Донбасі відпрацьовують наступ танків і артилерії. Армія Путіна підтримує в бойовій готовності російські окупаційні війська на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях. Крім того, в з'єднаннях і частинах терористів тривали заходи бойового злагодження артилерійських і мінометних підрозділів з проведенням практичної стрільби.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", експерт дав прогноз по Донбаському кейсу на серпень . Юрій Подорожний вважає, що серпень для нашої країни стане надскладним періодом щодо донбаського кейса.