На Дніпровщині біля траси знайшли скелет жінки: подробиці (ФОТО)

Особу померлої поки не встановили

На Дніпровщині, просто на швидкій автостраді, яка в напрямку великих індустріальних центрів проходить через територію краю, виявили залишки людини. Про це пише видання Інформатор, не розкриваючи власних інформаторів.

Цю несподівану знахідку виявили минулої неділі. Людські рештки були прикриті залишеним одягом і знаходились на початку лісової діброви, поруч з автозаправкою біля населеного пункту Горького.

Поліціянти, які виїхали на місце виклику, попередньо стверджують, що скелет - це все, що залишилось від якоїсь невідомої жінки. Покійну, вік, дані, рід занять, проживання – це ще потрібно встановити. Знахідку оглянули оперативники та слідчі, а також експерти.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомило про те, що у Дніпропетровській області чоловік викинув співмешканку з вікна багатоповерхівки. Інцидент стався в місті Кривий Ріг. За словами очевидців, на вулиці Покровській, що в Саксаганському районі міста. з вікна багатоквартирного будинку випала 27-річна місцева жителька. В результаті події потерпіла отримала множинні травми. Вона була госпіталізована медиками, які прибули на місце подій. За попередніми даними, жінку, нібито зіштовхнув з вікна її співмешканець.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Дніпропетровській області чоловік регулярно ґвалтував трьох своїх малолітніх дочок. До правоохоронних органів звернулася за допомогою місцева мешканка, яка розповіла про те, що її 44-річний чоловік систематично ґвалтує трьох їхніх неповнолітніх доньок. На підставі зібраної доказової бази, проведених слідчих дій та експертиз, узгоджених із Кам'янською окружною прокуратурою, главі сімейства було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину.