Головна Новини Суспільство події На Дніпропетровщині енергетики потрапили під обстріл
commentss НОВИНИ Всі новини

На Дніпропетровщині енергетики потрапили під обстріл

Дніпропетровська область: енергетики ДТЕК потрапили під обстріл

сьогодні, 16:58
Поділіться публікацією:

Ремонтна бригада енергетиків ДТЕК працювала поблизу лінії фронту на Дніпропетровщині, відновлюючи пошкоджені повітряні лінії. В цей момент ворог атакував її дронами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію енергокомпанії.

На Дніпропетровщині енергетики потрапили під обстріл

Обстріляний автомобіль енергетиків. Фото: ДТЕК

На щастя, енергетики встигли укритись та залишились неушкодженими. Дрон російських окупантів влучив у службову автівку та повністю знищив її.                                               

Енергетиків успішно евакуювали з місця обстрілу. 

"Попри щоденну небезпеку енергетики продовжують робити все можливе, щоб нести світло навіть в умовах бойових дій", – зазначили у ДТЕК.

На Дніпропетровщині енергетики потрапили під обстріл - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Дніпропетровщина під атакою балістики: є влучання, люди під завалами (ОНОВЛЕНО)

27 вересня близько 09:15 окупанти атакували Кривий Ріг, що на Дніпропетровщині, балістичними ракетами з окупованого Криму.

Міський голова Кривого Рогу Олександр Вілкул підтвердив обстріл міста та закликав усіх не знімати нічого та не викладати в інтернет. Пізніше голова Криворізької РВА Євген Ситниченко повідомив про влучання у місті. Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що внаслідок ракетної атаки на Кривий Ріг сталося влучання в адмінбудівлю.

Пізніше стало відомо, що росіяни вдарили ракетою по поліцейському управлінню у Кривому Розі: триває пошуково-рятувальна операція.

Під завалами було врятовано шестеро людей та виявлено чотирьох загиблих – двох чоловіків та двох жінок. Сьогодні у Кривому Розі оголошено день жалоби за загиблими. Жахливі фото – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини