Головна Новини Суспільство події На "112 каналі" пройдуть перевірки за компліменти Путіну в прямому ефірі
commentss НОВИНИ Всі новини

На "112 каналі" пройдуть перевірки за компліменти Путіну в прямому ефірі

Нацрада з питань радіо - і телемовлення проведе чергову перевірку в редакції каналу "112" за сумнівне зміст програми за участю нардепа Віктора Медведчука

2 липня 2020, 21:31 comments2107
Поділіться публікацією:

До редакції телеканалу "112" пройде позапланова перевірка службою Національної ради з питань радіо — і телемовлення оскільки регуляторний орган звернув увагу на компліментарні зауваження з боку народного депутата "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука на адресу російського президента Володимира Путіна. Про це повідомляється в прес-службі відомства.

На "112 каналі" пройдуть перевірки за компліменти Путіну в прямому ефірі

Так, протягом червня в ефірі телепередач каналу кілька разів повторювалася позиція Медведчука, в якій він позитивно оцінює міжнародну політику президента Росії і сподівається, що його плани будуть реалізовані повною мірою.

"Також Віктор Медведчук у ще одному коментарі, звучить в ефірі мовника, оцінює ініціативу президента країни-агресора, як таку, що дозволить припинити численні інсинуації на адресу Радянського Союзу. Тобто в передачі звучить тільки позиція, яку зараз відстоює офіційна Москва, і яка не дає всебічного аналізу і трактування політики Радянського Союзу у Другій світовій війні", — зазначено в повідомленні Нацради.

Також регуляторний орган звернув увагу на те, що жодного разу за весь період викладу даних думок, ведучі не перевели їх у площину актуальних взаємин Росії з Україною, яка характерна збройною агресією.

"Виходячи з вищевикладеного, Національна рада під час позапланової перевірки вивчить, виконало ТОВ "Телерадіокомпанія" 112 ТБ" абзацу четвертого частини другої статті 6 та пунктів а) та в) частини першої статті 59 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", та прийме рішення у відповідності з вимогами чинного законодавства", — зазначає Нацрада.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у вересні минулого року Нацрада піддав редакції телеканалу "112" позбавлення цифрових ліцензій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини